Menyja
  • from the 6th month on

Pure qumështi për natën me drithëra dhe mollë

Numri i arttikullit: AL3331
  • 250 g
  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)
Me përbërësit nga bujqesia-organike Me përbërësit nga bujqesia-organike

Produkte tjera nga kjo kategori

Kërko produktin ushqim shtesë