Menyja
  • from the 8th month on

Pure qumështi me jugurt dhe fruta

Numri i arttikullit: AL3311
  • 250 g
  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me fibra dietetike prebiotic (GOS) për të mbështetur florën e zorrëve të shëndetshme.
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • Me Omega-3 Acidi yndyrorë
Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Kërko produktin ushqim shtesë