Skip to main content

HiPP qeset me bio fruta

Qeset tona HiPP HiPPiS janë praktike dhe përmbajnë pure frutash dhe salca frutash. Të gjithë përbërësit janë zgjedhur me kujdes dhe janë kontrolluar në mënyrë rigoroze, kështu fëmija juaj merr vetëm më të mirën.

Qeset janë në dispozicion me shumë lloje të salcave të frutave, fruta me drithëra të shëndetshme, lloje sportive të pasura me karbohidrate dhe lëng frutash smoothie (fruta të grira në blender).

HiPP HiPPiS me 100% fruta organike, janë bluar imët, nuk përmbajnë sheqerna të shtuar ose koncentrate të lëngjeve dhe varësisht nga lloji, mund të përdoren për ushqim nga muaji i 4-të e tutje. Ne rekomandojmë të përdoren midis vakteve ose desert - janë perfektë po ashtu kur jeni jashtë.

Produktet HiPPis

Gjithmonë HiPP

Shumëllojshmëria e sortimentit të HiPP-it veçohet jo vetëm nga standardet më të larta të cilësisë. Ne synojmë që fëmijët tanë të trashëgojnë botën në të cilën ia vlen të jetohet dhe ia vlen ta duash, shumë jemi të përkushtuar për të promovuar qëndrueshmërinë e biodiversitetin, për të mbrojtur natyrën e klimën tonë.

 

Aty ku bio prodhimi ndalet, HiPP ecë tutje, ...

... sepse ne duam që fëmijët tanë ta trashëgojnë botën në të cilën ia vlen për të jetuar dhe për ta dashur.

Zbuloni tani botën tonë organike

Më shumë nga HiPP Bio për fëmijët tuaj

 

Lojë interaktive: Gjeni kafshët

Cila kafshë në cilën enë është e fshehur?

Luani së bashku dhe testoni mbamendjen, memorien!

Mësoni më shumë


Ngjyrosni figurat mandala

 

Vetëm e printoni dhe vijoni që motivet e bukura t‘i shijoni duke i ngjyrosur. Ju dëshirojmë shumë kënaqësi gjatë kësaj loje!

Mësoni më shumë


Gjëra që ia vleni t’i dini për ushqimin e fëmijës tuaj

Pas ditëlindjes së parë të fëmijës tuaj, i vogli juaj hyn në fazën e re të jetës së tij. Në këtë moshë, fëmijët kanë nevoja specifike të ushqimit, gjithashtu, edhe dieta e tyre do të ndryshojë nga tash e tutje.

Mësoni më shumë


Udhëzues: Këshilla për ushqimin e fëmijëve të vegjël

Kur të vegjlit fillojnë të bashkohen me familjen në tryezën e ushqimit, shpesh përballen me sfida të reja, të tilla si sjellja e duhur gjatë të ushqyerit në tryezë dhe vazhdojnë deri te „ushqimi i përzgjedhur“.

Mësoni më shumë


HiPP aplikacioni për fëmijë

Zbuloni botën tonë HiPPiS, po ju presin shumë lojëra edukative dhe histori aventurash!

Mësoni më shumë


Ide për lojëra të fëmijëve

 

Ejani dhe zbuloni një larmi të ideve për lojëra në natyrë!

Mësoni më shumë