Ushqim dietetik (ORS)

HIPP ORS është ushqim Rehydrat i gatshëm për pirje me përbërës natyral.Produkt ushqimor dietetik i pështatshëm gjatë kohës se barkqitjes te foshnjat pas muajit të 4,dhe fëmijëve me rekomandim të mjekut. HiPP ORS 200 ofron një trajtim të diarres në mënyrë të natyrshme. Barkqitja e shoqëruar me humje të lëngjeve dhe mineraleve pas trajtimit me ORS eshte kompensuar menjëherë.

Produkte gefunden: 0