Skip to main content

Fruta dhe Drithëra

-pa shtesa të sheqerit-
Foshnja juaj do të furnizohet më së miri me proteina nëpërmjet qumështit, menysë së foshnjave dhe përzierjeve (puresë, qullit, përsheshit) të qumshtit. Për ushqimin plotësues me drithëra që merret gjatë mesditës, ekspertët e preferojnë të jetë me më pak proteina.

Prandaj, HiPP frutat dhe drithërat, janë shumë të përshtatshme: Frutat e buta dhe drithërat e përzgjedhura janë të lehtë për përpunim dhe mirë e ngijnë foshnjen. Kavanozët me fruta përmbajnë ëmbëlsinë natyrore nga frutat dhe janë prodhuar pa sheqer shtesë.

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}