Fjetja

Ka shumë pyetje rreth gjumit të foshnjes: Si fle sigurtë fëmija im? Për sa gjumë ka nevojë fëmija im? Çka të bëj nëse fëmija më nuk fle?

Me këshillat tona, ne duam t'ju shoqërojmë në rrugën e gjumit të shëndetshëm.

Të ushqyerit e duhur para se të shkoni në krevat

E rëndësishme për një gjumë të mirë dhe të gjatë është gjithashtu një darkë e këndshme, që nuk e rëndon barkun e vogël...

Kështu fle foshnja juaj sigurtë

Masat e thjeshta ndihmojnë, që rreziku për foshnjen Tuaj të zvogëlohen në minimum...

Për sa gjumë ka nevojë foshnja ime?

Gjumi nuk është madhësi e prerë. Sidomos në muajt dhe vitet e para, nevoja për gjumë e fëmijës tuaj ndryshon shumë...

A ka nevojë foshnja ime për ushqim gjatë natës?

Çdo fëmijë ka nevoja për ritëm gjumi dhe ngrënjeje me baza individuale. . .

Kur fle fëmija im gjatë natës?

Prindërit mund të nxisin modele të shëndetshme për gjumë më të mirë duke iu përgjigjur nevojave të fëmijës...

Këshilla për gjumin e foshnjes tuaj

Kështu e ndihmoni fëmijën tuaj në gjumë...