Kontrolli i cilësisë

Megjithëse ne përpunojmë vetëm përbërës të zgjedhur, mënyra më e mirë për ta arritur cilësinë më të lartë është përmes një sistemi të kontrollit të afërt

Deri në 260 kontrolle

Rruga drejt cilësisë më të lartë shkon përmes një sistemi të kontrollit të afërt

Përmbajtja e analizës së secilit kavanoz, fillon nga studimi i tokës, analiza e lëndës së parë dhe kontrolli deri te prodhimi i finalizuar, sistemit të sigurimit të cilësisë që shkon deri në 260 kontrolle. Punonjësit tanë ekzaminojnë lëndët e para menjëherë pas korrjes, mbledhjes së tyre. Vetëm prodhimet e përsosura miratohen për përpunim.

Laboratori i HiPP-it – i pari në të gjithë Evropën

Laboratori i HiPP-it, është në gjendje të zbulojë një kokërr kripe në një pishinë prej 25 metrash.

E gjithë analiza e lëndëve të para dhe produkteve finale, në kontekstin e sigurimit të cilësisë, kryhet duke përdorur metodat më moderne. Laboratori i vetë akredituar i kompanisë është një nga më të mirët në Evropë dhe mund të analizojë - dokumentojë mbi 1.200 parametra.  Të gjitha këto masa, mundësojnë që HiPP-i të sigurojë cilësinë e pakrahasueshme të produkteve të saj. Kontrollet e rrepta dhe gjurmimi i plotë i të gjitha substancave të përpunuara janë elementë të domosdoshëm të filozofisë së cilësisë së HiPP-it.

Kultivimi i perimeve

Kimia është e ndaluar !

Kualitet i cilësisë së lartë

Deri në 260 Kontrolla