Skip to main content

Ushqim special

Shumë foshnje kanë gromësitje pas një vakti kur merret pak ushqim. Kjo është plotësisht normale dhe ju nuk duhet të shqetësoheni për aq kohë sa fëmija juaj është mirë dhe rritet e përparon.

Nëse foshnja Juaj gjithnjë e më shumë pështynë, atëherë Ju ndihmon AR HIPP Bio-ushqim i veçantë. Ky ushqim pengon kthimin e ushqimit në ezofag.

AR HIPP Bio-ushqim i veçantë është i sajuar nga mielli i bërthamave të Corabi-t (Ceratonia siliqua). Ky burim natyror i ushqimit është veçanërisht i butë dhe siguron qëndrim më të gjatë në lukth. Kështuqë vjellja është e reduktuar (Anti-Reflux).

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}

Filter