Fruta dhe Desert

HiPP-i përdorë vetëm fruta të kontrolluara dhe të përzgjedhura në mënyrën më të rreptë. Për ushqiminin e foshnjeve frutat luajnë rol të pazëvëndësueshëm për furnizimin me vitamina dhe minerale. Frutat e HiPP-it janë plotë vitaminë C dhe ndihmojnë forcimin e imunitetit.

Produkte gefunden: 0