Pure qumështi për natë të mirë në kavanoz

Pure qumështi nga HiPP në kavanoz  është ushqim i përgatitur për moshën përkatëse të foshnjës ,përmban fluska dirthërash  me lëvore prandaj është mjaft ngopës.

Me Kalcium për eshtra dhe dhëmbë të fortë ,si dhe vitaminë B1 i cili  është i rëndësishëm për energji të reja dhe sistemin nervor. I shijshem i ftohtë apo i ngrohtë

Produkte gefunden: 0