Çfarë është Omega-3?

Instituti i Kërkimeve të të ushqyerit të fëmijëve e rekomandon sidomos vajin e repës për ushqim të foshnjes. Ndër të tjera për shkak të përmbajtjes së lartë të omega-3.

Ne të gjithë e dimë se më e rëndësishmja për zhvillimin e shëndoshë të foshnjave është dashuria dhe kujdesi i prindërve. Vetëm një foshnje, të cilën njeriu e trajton me dashuri dhe që do ta mbështesë në mënyrë aktive zbulimin e botës së saj të vogël, mund të zhvillohet në mënyrë të plotë fizikisht dhe mendërisht. Poashtu është e qartë: Përkujdesja për të ushqyerit brenda një kornize të ushqimit të balansuar gjithashtu luan një rol të madh.

Gjithënjë më shumë këtu vijnë në fokus acidet yndyrore të ashtuquajtura omega-3. Ju jeni në moshën e fillimit të rëndësishme për zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore. Në dy vitet e para të jetës, truri rritet dhe maturohet në masë të madhe, kështuqë marrja e rregullt e omega-3 që përmban acide yndyrore është shumë thelbësore.

Omega-3 vaj i repës: Një nga furnizuesit më të mirë të acidit yndyror me bazë bimore omega-3, është vaji i repës. Vaji i repës është veçanërisht i pasur me omega-3, me vlera dhjetë herë më të larta se, p.sh. vaji i ullirit - nga përbërja e mostrës me përparësi e acidit yndyror të repës, si acidi yndyror themelor i omega-3, mund të shfrytëzohet shumë mirë nga trupi. Efekti i këndshëm anësor: vaji i repës, siç është përdorur në ushqimin për foshnje, në saje të vetive të veta delikate, nuk e ndryshon shijen e ushqimit, një përparësi vendimtare për shijen e stërholluar të fëmijëve.

Omega-3 nga bio-repa e bardhë, poashtu në perimet dhe HiPP menynë: Që nga muaji i 4-të, ju mund të përkujdesni për ushqimin e fëmijës tuaj që të ketë në meny HiPP Perime dhe Meny me omega-3 nga vaji i repës organike. HiPP kështu edhe një herë dëshmon pretendimet se ka ushqimin më të mirë për foshnjet. Poashtu bio qumështi vazhdues nga HiPP ka të çmuarën omega-3 bio-përbërësit. Kështu, ju mund të jeni i sigurt se fëmija juaj i merr të gjitha ushqimet plotësuese sipas moshës për të cilat ka nevojë.

Një pyetje për Claus Hipp:

A mund të garantoni te vaji i repës bio-cilësinë?

E vetëkuptueshme. Në përputhje me bio-filozofinë tonë, të gjithë përbërësit janë me Bio-Qualität, duke përfshirë edhe vajin e repës. Kjo siguron që sipas rregulloreve për prodhimtarinë organike nuk ka inxhinieria gjenetike asnjë rol. Për mua, përbërësit gjenetik të modifikuara në ushqime nuk kanë humbur dhe sigurisht ata nuk gjenden në ushqimin për foshnje.

Për këtë qëndroj me emrin tim.

Për kavanozët me omega-3:

HiPP Perime

HiPP Menyja