Kujdesi

Një fshirje e butë për baraspeshën e lëkurës.

Që nga dita e parë, foshnjet kanë nevojë për gjithë dashurinë tonë. Jepeni këtë dashuri duke u kujdesur ndaj foshnjes më tej. Nëpërmjet losionit të butë të qumështit, HiPP Babysanft Milk-Lotion mbrojeni lëkurën e foshnjes Tuaj nga ndikimet e jashtme dhe ndihmojeni atë që të zhvilloj mbrojtjen e shëndetshme.

Kur dhe sa shpesh fëmija im duhet të lyhet me krem?

Fytyrën dhe duart e foshnjes ju duhet qetë disa herë në ditë t'ia lyeni me krem. Lyejeni mirë fëmijën Tuaj, para së gjithash pas larjes, në tërë trupin. Kremi, HiPP Babysanft Milk-Lotion, përhapet me butësi në tërë trupin, shpejtë shpërndahet dhe lëkurës delikate të foshnjes Tuaj ia kthen lagështinë e saj.

Për kujdesin më intensiv dhe lëkurës që më shumë është e ekspozuar ndaj ajrit, si fytyra dhe duart, kremi HiPP Babysanft Pflege-Creme është mjaftë e qëlluar. Ajo shpërndahet lehtë dhe mban balancin e lëkurës.

Kur fëmija im ka nevojë për kujdes të veçantë?

Kujdes i veçantë i duhet lëkurës së foshnjave në dimër kundër ajrit të ftohtë, gjatë përballjes me ajrin e thatë të ngrohëseve, dhe pas larjes. Kremi HiPP Babysanft Pflege-Creme, është adekuate sepse mbron lëkurën e terur nga tharja. Në muajt e ftohtë ajo gjithashtu mbron sigurtë lëkurën normale nga irritimi prej kushteve të motit që mbretëron. Ajo përthithet shpejt dhe mbron lëkurën në mënyrë natyrale.