Ushqimi në tryezë

Si mund ta shëndrroj ushqimin nga ushqimi shtesë në ushqim familjarë?

Veproni hap- pas hapi duke u bazuar në zhvillimin e fëmijës tuaj. Te shumica e ushqimeve familjare duhet që fëmija juaj të jetë në gjendje të përtypet mire.

Ofroni fëmijës tuaj në tri ditë të javës në mëngjes apo në mbrëmje një cope bukë me qumësht për fëmijë , ndërsa ditëve tjera mund të vazhdoni ta ushqeni fëmijën tuaj me qulle. Në secilin vakt ju mund të filloni me pjesë të imëta të ushqimit të forte dhe të shtoni sasinë dhe shpeshtësinë nga dita në ditë . Për këtë faze transizioni ideale do të ishin produktet e HIPP për fëmijë të moshës nga 1- 3 vjeç. Këto produkte janë të prodhuara sipas aftësive vetëushqyese të fëmijëve të vegjël dhe i furnizojnë ata me materie të mjaftueshme ushqyese.