Për tërë familjen

HiPP Babysanft, është për tërë familjen. Lëkura e fëmijëve më të mëdhenj dhe te të rrturit është pak më e vrazhtë dhe më rezistuese se sa lëkura e foshnjes, por lëkura megjithatë kërkon kujdes të vazhdueshëm sikur tek të vegjlit. Ngase në produktin HiPP Babysanft, është nga përbërësit më të mirë, që ne mund të japim, është gjithashtu edhe për të rriturit si zgjedhja e parë.

Disa rekomandime

HiPP Babysanft Pflegebad dhe Familienbad, krem i butë për foshnje, krem dushi dhe për larje të tërë familjes

 • Larja me përkujdesje natyrore dhe kujdes ndaj lëkurës së të rriturve
 • Larja familjare ofron argëtim në banjë për të rriturit dhe të vegjlit

 

HiPP Babysanft Baby-Shampoo dhe Shampoo, shampo e butë për foshnje dhe Shampo për krehje të lehtë

 • Baby-Shampoo për të rriturit me lëkurë të kokës shumë të thatë dhe të ndjeshme
 • Shampo për krehje të lehtë pa shkulje të flokëve, e përshtatshme për flokët a gjata
 • HiPP Babysanft Milk- Lotion, losion qumështi i butë për foshnje
 • E bën lëkurën të butë si të foshnjes
 • Lagështi të mjaftueshme për fytyrë dhe trup

 

HiPP Babysanft Pflege-Öl, vaj kujdesi, i butë për foshnje

 • Si një shtesë dushi për lëkurë të butë
 • Si një vaj masazhi edhe për të rriturit
 • Për largimin e lehtë të make-up-it

 

HiPP Babysanft Pflege-Creme, krem kujdesi i butë për foshnje

 • Për lëkurë të thatë që është ekspozuar shumë ndaj ajrit
 • Lëkurën e vrazhtë e bën të butë
 • E përshtatshme edhe për duart shumë të angazhuara dhe të plasaritura

 

HiPP Babysanft Zartcreme, krem kujdesi i butë dhe ndjeshëm

 • Mirëmban dhe mbron sigurtë
 • Lëkuren e vrazhtë e bën të butë

 

HiPP Babysanft Wundschutz-Creme dhe Spezial-Wundschutz, krem për mbrojtje nga lëndimet dhe mbrojtës special ndaj lëndimeve

 • Kundër buzëve të brishta dhe të plasaritura
 • Ndikon për shërimin e shpejtë ndaj gërvishjeve të vogla
 • Kundër duarve të plasaritura
 • Në dimër kundër ngurtësisë së hundës

 

HiPP Babysanft Waschgel, xhel për larje, i butë, për foshnje

 • Pastron veçanërisht butë
 • Për larjen e përditshme të duarve
 • I përshtatshëm edhe për dush të lehtë -

 

HiPP Babysanft facoleta të lagta

 • Ideal për jashtë për një pastrim të shpejtë të fytyrës  dhe duarve për të gjithë familjen

 

HiPP Babysanft Feucht-Tücher, facoleta të lagta, të buta për foshnje

 • Janë ideale për qëndrim jashtë shtëpie për pastrim të shpejtë të fytyrës dhe të përshtatshme për tërë familjen

 

HiPP Mamasanft Massage-Öl, vaj masazhi i butë për nëna

 • Das HiPP Mamasanft Massage-Öl, vaji i masazhit i butë për nëna nga HiPP është ushqyes për lëkurën dhe poashtu i përshtatshëm gjatë larjes luksoze. Mjafton spërkatja e ujit me sasi të vogla të vajit HiPP Babysanft Pflege-Bad, që begatojnë larjen në vaskë.