Pemë dhe perime

Fëmija juaj do të furnizohet kështu me sasinë e nevojshme ditore të pemëve dhe perimeve.

Vraponi tek perimet!
Është e rëndësishme të fëmijët të konsumojnë sasi të mjaftueshme të pemëve dhe perimeve. – Ekspertët e ushqimit dhe mjekët për fëmijë rekomandojnë që një fëmijë i moshës 3 vjeqare duhet të hajë 150 g pemë dhe 150 g perime në ditë.

Shumica e pemëve me shije të ëmbël dhe të lëngët u pëlqejnë fëmijëve, por jo edhe perimet e rekomanduara në sasi të caktuar gjatë ditës. Mirëpo perimet për shkak të përmbajtjes së Viaminave dhe mineraleve janë shumë të shëndetshme. Por si mund të ndikojmë që fëmijët që nuk i pëlqejnë sallatat dhe perimet që të hanë më shumë karrota etj. ?

…me HIPP kënaqësia e frutave me karrota nga HIPP: Kjo gjë do të jetë shumë e thjeshtë me HIPP kënaqësia e frutave me karrota nga HIPP. Dizajni qesharak dhe shumëngjyrësh i paketimit të parapëlqyer i mahnitë fëmijët në shikim të parë dhe shija e tij është shumë e freskët dhe e shijshme. Kështu mund të përkrahet ushqimi i shëndetshëm. HIPP kënaqësia e frutave me karrota nga HIPP mbulon 30% të kërkesës ditore për pemë dhe perime dhe është pa përmbajtje të sheqerit.

Duhet të dini se: HIPP kënaqësia e frutave me karrota nga HIPP në përmbajtje është përshtatur krejtësisht me kërkesat e të vegjëlve: shija e ëmbël vie vetëm nga frutat, nuk ka përmbajtje të sheqerit, aromatikëve dhe substancave me ngjyrë dhe të konzervimit.