Udhëzim për përdorim

Që nga muajt e parë me fëmijën tuaj, ju keni shumë pyetje që ju ndjekin. Ne në HiPP, dëshirojmë t’ju ndihmojmë gjatë kësaj kohe me përgjigje dhe këshilla për temën e ushqyerjes me qumësht dhe udhëzimet e përgatitjes së tij.

Çka është saktësisht Metafolin® dhe si përfiton foshnja ime nga kjo?

Sigurisht ju keni njohuri për ushqimin e acidit folik që nga shtatzënia juaj, sepse vitamina B luan rol thelbësor që nga fillimi për zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës së pa lindur. 

HiPP Junior COMBIOTIC® – me Vitaminë D

Për rritje të shëndetshme, fëmija juaj ka nevojë për 7x më shumë vitaminë D sesa një i rritur. Mësoni më shumë rreth Vitaminës D në foshnjëri dhe njihuni me furnizuesit më të rëndësishëm të vitaminës D!

Përgatitja e ushqimit me shishen e biberonit

Videoja jonë është udhëzuesi i përsosur se si hap pas hapi të përgatisni ushqimin për fëmijën tuaj për shishen e biberonit dhe ku duhet pasur kujdes. 

Përgatitja e ushqimit për lëvizje jashtë shtëpisë

Lexoni udhëzimin “Përgatitja e ushqimit për lëvizje", këtu merrni udhëzim se si të përgatisni një shishe  biberon, nëse një ditë ju dhe foshnja juaj nuk jeni në shtëpi.

Kuiz për ushqime në shishe të biberonit

Testoni dijet tuaja rreth përgatitjes së ushqimit të shishes së biberonit. Të garantuar e keni habinë e ekspertëve që do të marrin këtu disa përgjigje.

Biberoni i bebes

Biberoni, për shumë bebe, është një shok besnik gjatë viteve të para të jetës. Mësoni më shumë për përparësitë dhe të metat  e përdorimit të biberonit dhe si ta ndihmoni fëmijën tuaj ta heq më vonë atë.

Gjuha e trupit të bebes

Sytë e hapur, gishtat që thithë, piskatja dhe goditjet. Çfarë është duke dashur t’ju thotë zemra juaj e vogël nëpërmjet gjuhës së trupit të vet?

Buzëqeshja e bebes

A ka ndonjë gjë më të mrekullueshme se buzëqeshja e një bebeje? Mësoni më shumë se si buzëqeshja e një bebeje do të ndryshojë gjatë muajve të parë të jetës dhe pse të rriturit nuk mund t'i rezistojnë kësaj!

Ledhatimi i bebes

Pse është kontakti fizik shumë i rëndësishëm për zhvillimin e foshnjës? Mësoni më shumë për të gjitha gjërat që lidhen me ledhatimin.

Ushqimi me qumësht, nga A deri në Zh

Nga A-ja për aditiv, e deri në zh, gjeni informatat e bollshme në leksikonin tonë për qumështin dhe temën e të ushqyerit me qumësht.