• pas muajit 4
  • prej muajit 6
  • prej muajit 8

Pure qumështi

HiPP PRAEBIOTIK® Pure Qumeshti

Pure qumeshti HiPP PRAEBIOTIK® permbajne Fibrat praebiotic (GOS*) te cilat mund te gjinden edhe ne Qumeshtin e Nenes perkrahin floren intenstinale te zorrreve .Si baze per te gjitha produktet  HiPP Pure Qumeshti perdorim gjithnje qumeshtin vazhdues nga HiPP I cili eshte I pershtatur per nevojat e foshjnave .Qumeshti vazhdues permban te gjithe vitaminat dhe mineralet si dhe Omega -3 Acidin yndyrore (ALA) per zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore .

HiPP PRAEBIOTIK® Pure Qumeshti jane ideal ne kombinim me qumeshtin tone Combiotic®.

 

*Galacto-Oligosaccharide – nga  Laktoza

Kërko produktin ushqim shtesë