Receta me HiPP 3 Junior COMBIOTIC ®  

Pak përpjekje, shumë mundësi

Boronicë & banane gojëmjaltë me HiPP 3 Junior COMBIOTIC®

Çfarë ju nevojitet:

 • 90 ml ujë të nxehtë
 • 2 njesi me lugën matëse të HiPP 3 Junior COMBIOTIC®
 • 25 g boronica me cilësi organike
 • 25 g feta bananes organike

Si ta përgatitni:

Përgaditni HiPP 3 Junior COMBIOTIK® siç tregohet në paketim. Shtoni boronica dhe fetat e copëtuara të bananes dhe pastaj përzieni të gjitha bashkë derisa të bëhet si pire.


Mango - banane përzierje me HiPP JUNIOR COMBIOTIC®

Çfarë ju nevojitet:

 • 90 ml ujë të nxehtë
 • 2 njesi me lugën matëse të HiPP 3 Junoir COMBIOTIK®
 • 25 g mango të pjekur organike
 • 25 g feta bananes organike

Si ta përgatitni:

Përgaditni HiPP 3 Junoir COMBIOTIK® siç tregohet në paketim. Shtoni feta të mangos dhe fetat e copëtuara të bananes dhe pastaj përzieni të gjitha bashkë derisa të bëhet si pire.


Gojëmjaltë e Krishtlindjeve me HiPP 3 Junoir COMBIOTIK®

Çfarë ju nevojitet:

 • 90 ml ujë të nxehtë
 • 2 njesi me lugën matëse të HiPP 3 Junoir COMBIOTIK®
 • 25 g kumbulla organike
 • 25 g feta të bananes organike dhe një majë luge kanelle

Si ta përgatitni:

Përgaditni HiPP 3 Junoir COMBIOTIK® siç tregohet në paketim. Shtoni kumbullat dhe bananet e copëtuara dhe pastaj përzieni të gjitha bashkë derisa të bëhet si pire. Për të bërë gojëmjaltën edhe më festive, shtoni një majë luge të kanellës.


Kinder-Birchermüesli për të vegjëlit

Çfarë ju nevojitet:

 • 30 g bollgur
 • 30 ml ujë të nxehtë
 • 1 nivel me lugë matëse HiPP 3 Junoir COMBIOTIK®
 • ¼ e një mollë organike
 • 6 g miell të bajames
 • ¼ e një dardhë organike

Si ta përgatitni:

Hidh bollgurin (Haferflocken) në një tas dhe shtoni miellin e bajames. Qërojini dhe pastroni mollën dhe dardhën, të grira hollë dhe të gjitha hidhni në tas.

Pastaj përgatisni HiPP 3 Junoir COMBIOTIK®  siç tregohet në paketim, derdhni në tas dhe përzini të gjitha së bashku. Mbuloni tasin, vendoseni në frigorifer dhe lini të qëndrojë për rreth 3-4 orë.

Këshilla jonë: Për ta bërë atë më festiv, shtoni një majë luge me kanellë.