Paraqitje e shkurtër e HiPP-it

Kompania HiPP është e përkushtuar dhe angazhuar me vetëdije për më shumë se pesë dekada me çështjen e ndjeshme të natyrës, njerëzve dhe ekonominë. Të gjitha informatat në lidhje me kompaninë mund t’i gjeni këtu.

Filozofia e cilësisë

Claus Hipp garanton personalisht për prodhimin e ushqimit të cilësisë së lartë...

Filozofia e korporates

Lexoni detaje mbi filozofinë e përvetësuar që ka ndërkombëtarizuar kompaninë tonë dhe bashkëpunëtorët tanë si bazë e veprimeve të tyre...

Shpërblimet & Mirënjohjet

HiPP ka fituar Çmimin gjerman për energjinë diellore, Medalen e Kushtetutës së Bavarisë, Çmimin gjerman për qëndrueshmërinë dhe shumë lëvdata e mirënjohje tjera...

Historia

Si pionier i bujqësisë organike, Claus Hipp ka kontribuar me punën e bindshme...