Më shumë kërkesa

Ushqim për dy?

Shtatëzënësia me vete sjell ndryshime të mëdha në jetë. Trupi i shtatzënës është qysh nga dita e parë burimi i jetës për foshnjën. Shtatzëna për këtë arsye ka rritje të nevojave pothuajse gati për dyfishin e ushqimit të zakonshëm ditor.

Motoja është: jo më shumë, por më mirë. Sepse trupi gjatë shtatzënësisë nuk ka nevojë për kalori shtesë se sa më heret. Për çfarë ka nevojë trupi juaj momentalisht janë para së gjithash lëndet mikro ushqyese si vitaminat, mineralet dhe elementet tjera.

Nevojat e shtuara të përditshme gjatë shtatzënësisë