• pas muajit 4

Qull drithërash

Pa shtesë sheqeri + pa qumësht

HiPP bio-pureja e drithërave përmban drithëra të vlefshme bio, pa shtesë sheqeri dhe i përshatshëm veçanërisht nëse doni ta përgatitni vetë përsheshin. 

Kërko produktin ushqim shtesë