1960: Ushqim i foshnjeve në kavanoz

Për herë të parë në Gjermani ushqimi për foshnje është ofruar dhe prodhuar industrialisht.

Deri në vitet '70, mielli i biskotave për fëmijë është ofruar në tregun gjerman.

Në mes të shekullit të 20, Georg Hipp vendosi, sipas stilit amerikan, të prodhojë ushqime plotësuese të gatshme për fëmijë të prodhuara industrialisht. Më 1957-1958, në treg u shfaqen katër artikuj: dy lloje perimesh dhe dy lloje menyshë.

Së shpejti ka ndryshuar paketimi (1959-1960), nga kanaqet e llamarinës në paketimin më praktike dhe higjienik- në kavanoz qelqi.

Gama e produkteve të HIPP-it u bë gjithnjë e më e gjerë, nga lëngjet e dendura  te Ushqimi-junior e deri te përgatesat me mish, me desert për fëmijë dhe Menytë për fëmijë deri te pureja e drithrave kokërrplotë me fruta.

Kultivimi i perimeve

Kimia është e ndaluar !

Kualitet i cilësisë së lartë

Deri në 260 Kontrolla