Historia

Claus Hipp ka kontribuar si pionier i bujqësisë organike me bindje. Sot, HiPP është përpunuesi më i madh i lëndës së parë organike-biologjike. Në tërë botën. Mësoni këtu më shumë rreth historisë sonë...

Origjina e një ideje të madhe

1899 - Origjina e një ideje të madhe. Josef Hipp e hidhte vetë miellin e tij për peksimadhe ...

Produkti i parë

Suksesi i miellit për peksimadhe të fëmijëve, natyrisht ishte në shitje edhe në dyqanin e tij, fliste në lidhje me ...

Ushqimi për fëmijë në kavanoz

Sipas stilit amerikan, HiPP kishte prodhuar industrialisht ushqime plotësuese të gatshme ...

Pionier i bio-bujqësisë

Prodhimi i pemëve dhe perimeve, natyrshëm në tokë dhe pa kimikate...

Dr. Hans Müller

Babai shpirtëror i prodhimtarisë bujqësore bio-organike...