Sistemi i tretjes te foshnja

Disa foshnja janë të prirura nga fillimi për kapsllëk. Zakonisht ka shumë pak lëngje në nevojën e fortë. Çfarë mund të bëni kundër kapsllëkut dhe nevojës së parregulltë mund të lëxoni këtu.

Foshnja ime ka sërish kapsllëk

Ka foshnje, të cilat nga lindja janë të prirura për kapsllëk. Të tjerat fillojnë nga frika e mbajtjes së jashtëqitjes...

Jashtëqitjet e parregullta

Shumë probleme rreth jashtëqitjes janë vetëm probleme të dukshme. Një fëmijë i cili është ushqyer me qumësht gjiri, mund të ketë deri në tetë herë brenda ditës jashtëqitje...