Pyetjet më të shpeshta rreth çështjes së të ushqyerit me qumësht

Të ushqyerit me gji

Kur dhe sa shpesh duhet të pi foshnja ime? ..

Ushqimet e qumështit

Kur duhet ndryshuar një fazë e të ushqyerit me nivelin e ardhshëm? ..

Sasia e pirjes

A duhet që foshnja ime të pi tërë shishen

Shishja & Ruajtja

Sa duhet të jetë i nxehtë uji që përdoret për tretjen e pluhurit të qumështit?

Higjiena

Shishja dhe biberoni duhet të pastrohen mirë pas çdo racioni..

Ushqimet e veçanta

Këtu HiPP përgjigjet në pyetjet më të shpeshta për ushqimet e veçanta