Ujë për foshnja

HiPP Ujë për foshnja është ujë i pastër si kristali ,i prodhuar që të përmbush nevojat e foshnjës tuaj. Uji për bebe është i përshtashëm për përgatitjen e ushqimeve të foshnjave të cilat duhet të përzihen me ujë si, për qumësht fillestar dhe ate vazhdues, për pure qumështi, për çaj instant të thërmuar, për të përzier me lëngje të foshnjave, për të shuar etjen.

Produkte gefunden: 0