Ushqimet e veçanta

Kur ka kuptim dhurata e HiPP-it anti-refluks, Bio ushqim i veçantë?

Shumë foshnje gromësijnë pas një racioni të ushqimit. Kjo është normale dhe ju nuk duhet të shqetësoheni për aq kohë sa foshnja juaj rritet mirë dhe përparon.

Nëse fëmija juaj më shpesh gromësin apo pështyn dhe ju kujdeseni për përparimin e saj, ju lutemi, këshillohuni me pediatrin. Ai mund të sqaroj nëse ushqimi i veçantë, si p.sh. HiPP anti-reflux Bio-ushqim i veçantë, për foshnjën Tuaj ka kuptim.

HiPP Anti-reflux Bio-Ushqim i veçantë është i sajuar nga mielli i bërthamave të Corabi-t (Ceratonia siliqua). Ky burim natyror i ushqimit është veçanërisht i butë dhe siguron qëndrim më të gjatë të ushqimit në lukth. Kështu vjellja është e reduktuar që në ezofag (Anti-Reflux).

Në parim ushqimi i veçantë mund të jepet vetëm nën mbikëqyrjen mjekësore.

Për cilët fëmijët është paraparë HiPP Comfort ushqim i veçantë?

Zorrët e foshnjës Tuaj, në muajt e parë janë ende shumë të ndjeshme. Prandaj problemet e lukthit-zorrëve si dhe fryerje, dhimbje barku ose kapsllëk janë të shpeshtë. Përmes afërsisë së përqendruar me foshnjen tuaj dhe qetësisë gjatë ditës, masazhet e barkut dhe gromsitjet bëjnë që të tejkalohen me mjeshtri e përvojë. Zakonisht, këto probleme të tretjes vijnë vetvetiu.

Për kapsllëk, ju duhet të përdorni ushqim të përzgjedhur me kujdes për foshnje me doza të sakta.

Nëse fëmija juaj vuan nga shqetësimet e tretjes e shoqëruar me klithma të tepruara mund të përgatisni ushqim të veçantë për të lehtësuar shqetësimin.
Ushqim i veçantë HiPP Comfort ndikon për shkak të përbërjes së posaçme për rregullimin e tretjes dhe lirimin e urinës dhe kështu mund të ndihmoj në rastin e fryerjes dhe kapsllëkut.

Nëse ushqimi i veçantë HiPP Comfort është i vlefshëm për foshnjën tuaj, ju lutem bisedoni me pediatrin Tuaj. Ushqimet e veçanta mund të jepen vetëm nën mbikëqyrjen mjekësore.

A janë të mira ushqimet e veçanta të HiPP-it për fëmijët e rrezikuar nga alergjia?

Këtu, duhet vëzhguar të dy ushqimet e veçanta të HiPP-it ndryshe nga njeri-tjetri:

Ushqimi i veçantë HiPP Comfort, për shkak të tretjes së proteinave themelore është i përshtatshëm për parandalimin e alergjive.

Me një zgjidhje tjetër, mbetet HiPP Anti-reflux Bio-ushqim i veçantë.
Ky përmban një proteinë të paprekur, prandaj me rastin e të ushqyerit të fëmijëve të rrezikuar nga alergjia, në gjysmën e parë të vitit nuk duhet të përdoret. Foshnjet me rrezik të lartë të alergjisë, duhet, sipas rekomandimeve zyrtare që së paku nga 4 deri në 6 muaj të ushqehen me qumësht gjiri e/edhe proteina të tretura- të hidrolizuara.
Ju lutemi diskutoni për këtë situatë dhe procedura me pediatrin tuaj.

Fëmija im pështyn ndërkohë që ka fryerje, cili ushqim është i këshillueshëm?

Nëse fëmija juaj ka probleme me tretjen dhe ka në rritje pështymjen, ju duhet patjetër të diskutoni me pediatrin tuaj. Ai e njeh fëmijën tuaj, do të vendos për zgjidhjet më të mira dhe vendimet më të mirë dhe mund të gjykojë dhe të vendosë se cili ushqim është më i miri për foshnjen Tuaj. Përndryshe, problemet urgjente me tretjen janë problem. Kjo duhet të vendoset individualisht.

A mund të kombinohet ushqimi i veçantë HiPP, poashtu me ushqimin e foshnjeve HiPP?

Në thelb kjo është e mundur, ushqimet e veçanta HIPP, mund të përdoret së bashku me ushqimin për foshnje HiPP. Nëse kjo ka kuptim në një rast të veçantë, mund të këshilloheni me pediatrin tuaj dhe ai të jap rekomandime.
Duhet të kihet kujdes se një lehtësim nga shqetësimet me rastin e fryerjeve, kapsllëkut apo pështymës së tepruar, nëpërmjet ushqimit përkatës dhe përgatitjes së veçantë mund të ketë ndikim.

Te fëmija i cili tajit pështymë, posaçërisht mund të ndikoj në ndaljen e kësaj dukurie HiPP Anti-reflux Bio-ushqimi i veçantë kremë, i cili ndal vjelljen në ezofag. Nëse gjatë racionit tjetër përdoret ushqimi i zakonshëm për foshnje, atëherë në këtë rast nuk priten ndikime.