Si funksionon koncepti i të ushqyrit me nivele nga HiPP-i?

Foshnjet duhet të kenë kohë që të mësohen me ushqimet e reja. Saktësisht prapa kësaj qëndron plani i të ushqyerit të veçantë i tri niveleve.

Baza Në katër deri në gjashtë muajt e parë, për foshnjen Tuaj, ju duhet vetëm qumështi i gjirit të nënës - ose shishet me HiPP PRE HA Combiotik®
Niveli i I-rë
Përpjekjet e lugëve të para (më së hershmi pas muajit të 4-të dhe jo më vonë se muaji i 6-të) fillon me llojet e perimeve, të pastra (të vetme) si “HiPP karrotat e hershme”, “HiPP Pastinakët e pastër” ose “HiPP kungull”. Rritni sasinë e perimeve të përditshme me disa lugë.
Niveli i II-të
Nëse foshnja juaj e përballon mirë ushqimin e ri, ushqejeni atë pas disa ditësh me ushqimin plotësues me dy përbërës (p.sh. karrotat dhe patatet e hershme, pastinakë me patate ose kungull me patate).
Niveli i III-të
Nëse foshnja Juaj i përballon mirë këto përgatesa, ajo është gati për fazën e tretë të konceptit të të ushqyerit: Ushqimi plotësues nga tre përbërës (p.sh. “HiPP karrota me patate dhe Bio mish viçi”, “HiPP pastinak me patate” dhe Bio-mish qure ose “HiPP kungull me patate dhe bio mish viçi”.

HiPP Koncepti i ushqyerit në drekë, me nivele për ushqimin e parë plotësues

Tabela ju tregon se si mund të vazhdoni hap pas hapi të ushqyerit e foshnjes Tuaj me nivele.