Gjidhënja

Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për fëmijën tuaj! Qumështi për foshnje, Babymilch, përmban për muajt e parë të foshnjes, të gjitha materjet ushqyese duke siguruar zhvillimin e shëndetshëm. Përse të ushqyerit me gji është shumë i vlefshëm, si duhet të kemi kujdes gjatë gjidhënjes do t’ju informoj këshilluesi ynë për të ushqyerit me gji.

Kur dhe sa shpesh pi foshnja?

Foshnja Juaj gjatë gjashtë javëve të para ende nuk ka ndjenjë për kohën...

A pi foshnja ime mjaft qumësht?

Një pikë ndalese, a mjafton qumeshti juaj...

Si ta dalloj nëse foshnja ime është njëmend e ngopur, kur i jap ushqim shtesë?

Gjatë dhënies së gjirit, është mjaft e thjeshtë: Në përgjithësi, një foshnje pi qumësht aq sa në të vërtetë ka nevojë. Gjatë të ushqyerit me qumësht...

Çfarë duhet të merret parasysh kur ushqeni me gji?

Të ushqyerit me gji është të ushqyerit më i natyrshëm për foshnjen tuaj...

Çka duhet të keni parasysh për qumështin e gjirit të nxjerrur me pompë?

Gjithashtu, në javët e para të foshnjës, ka shpesh situata...

Kur dhe si ta ndërpreni dhënien e gjirit?

Ju dhe foshnja juaj e përcaktoni kohën e ndërprerjes së gjidhënjes...

Hap pas hapi për të qenë mjeshtre e gjidhënjes

Kështu do të ecë shumë qetë gjidhënja...