Alergjitë

Zbuloni se çfarë është e rëndësishme për të ushqyerit e foshnjes Tuaj, nëse është në rrezik nga alergjia. Çfarë ushqimeve fillestare duhet përdorur, nëse nuk ka mundësi të ushqehet me gji dhe si e kur do të përdoret ushqimi plotësues?

Udhëzuesi ynë do t'ju ndihmojë për të ushqyer fëmijën tuaj siç duhet.

Çfarë ushqimesh plotësuese janë të duhura për fëmijën tim dhe kur të fillojë me to?

Në katër deri në gjashtë muajt e parë, plotësisht mjafton qumështi i nënës dhe /apo HiPP Pre HA ose HA1. Pastaj...

Si funksionojnë HiPP fazat e konceptit të të ushqyerit?

Foshnjat e rrezikuara nga alergjia duhet të kenë kohë për tu mësuar me ushqimet e reja...

Hapi i drejtë përpara me shumëllojshmëri!

Sortimenti i ushqimeve me nivel të ulët alergjie ofron kavanoz me perime të një lloji, të tilla si "kungull" jashtëzakonisht i butë ...