Kujdesi ndaj shtatzënësisë

Gjatë shtatzënësisë ndërron lëkura e çdo gruaje. Kujdesi intensiv ndihmon që të ruhet elasticiteti i lëkurës.

Kujdesi ndaj lëkurës

Mbrojtje dhe kujdes i gjithanshëm është pikërisht ajo që lëkurës tuaj i duhet...

Masazh i butë foshnjeje

Gjatë shtatzënësisë një ndër gjërat më të mira që mund të bëni për lëkurën tuaj është masazhi pasi që ndihmon në ruajtjen e elasticitetit...