HiPP Mamasanft vaj për gratë shtatëzëna

Kujdesi per vetën

Gjatë periudhës se shtatezënësisë trupi i cdo femre fillon të ndryshoj nga muaji në muaj. Pikërisht gjatë kësaj periudhe, ka ndikim të madh masazhi dhe kujdesi intensiv i mirëmbajtjes së lëkurës duke ruajtur elasticitetin dhe formën e saj. Në mënyrë që lëkura e barkut, kërdhokllave dhe gjinjëve gjatë shtatzënësisë të tejkalohen pa lënë shenja të dukshme, preferohet që nga fillimi masazhi i rregullt dhe kujdesi i mirëmbajtjes së këtyre pjesëve që goditen gjatë shtatzënësisë. Masazhi i rregullt nxit dukshëm qarkullimin e gjakut në lëkurë si dhe metabolizmin e lëkurës dhe gjithashtu ruan elasticitetin e saj. HiPP  ka sjell në treg vajin HiPP Mamasanft, për masazh në mënyrë që lëkura të hidratohet,  ushqehet  dhe të qendroj e butë. Vaji HiPP Mamasanft, gjithashtu shërben për largimin e shenjave, qarjeve nga lëkura. 

HiPP Mamasanft, përmbanë  vajra të vlefshme të bimëve, sic  është vaji I bajameve, vaji jojoba dhe sandron.

 Përbërsit e Vajit

 - Është i përbërë me vajra 100% natyralë

 - Ndihmon  ne parandalimin e zgjatjes së lëkurës në mënyrë efektive

 - E mbron lëkurën nga tharja,

 - Ruan elasticitetin e lëkurës

- Nuk posedon ngjyre artificiale dhe konzervanc

 - Nuk ka PEG-Emulgator