Skip to main content

I butë – më i butë – Babysanft

Kujdes veçanërisht i butë me vaj organik bajamesh të vlefshme për lëkurën e ndjeshme të foshnjave. Falë recetave dhe paketimeve të reja, HiPP Babysanft është edhe më i butë dhe më i pajtueshëm me lëkurën dhe natyrën.

Asgjë nuk është më e butë se HiPP Babysanft.


Kujdes i butë me vaj bajame organike të cilësisë së lartë

Vaji i bajames është një nga vajrat më cilësore për përkujdesje me veti shumë të mira ushqyese e hidratuese.

Më shumë rreth vajit tonë organik të bajames

Formula e përmirësuar - Pa mikroplastikë

Nga përgjegjësia që vije për ekosistemet tona, HiPP përmbahet nga përdorimi i grimcave të ngurta mikroplastike.

Mëso më shumë rreth mikroplastikës


Produktet e përkujdesjes dhe pelenat

Pelena

Pelena e preferuar e lëkurës tuaj në përmasat 1-6