Aplikacioni HiPPiS për fëmijë

Me aplikacionin HiPPiS pa pagesë zhytuni ne botën e aventurave : Zbuloni 8 lojëra të ndryshme të të mësuarit për fëmijën tuaj. Aplikacioni i fëmijëve HiPP me Melos  Majmunin, Tomorr Tigrin, Kamila Kameleonin dhe të gjitha HiPPiS të tjerë është i thjeshtë dhe i qartë dhe prandaj i përshtatshëm për fëmijët e vegjël. Ne e rekomandojmë aplikacionin për fëmijën Tuaj,por jo pa shoqërimin e prindit ,të luani dhe te zbuloni botën e HiPPiS. Në varësi të moshës, ne rekomandojmë një pushim pas një kohë të luajtur prej 15 minutash - idetë e shkëlqyera të lojërave mund të gjindenkëtu.

Shkarkoni aplikacionin

HiPP Aplikacion për fëmijë

Aplikacioni i ri pa pagesë HiPPiS

Shkarkoni tani falas

E rëndësishme

Nëse telefoni/tableti juaj është në gjuhën shqipe, pas shkarkimit dhe instalimit të aplikacionit do të mund t'a përdorni atë në shqip.