Loja me ngjyra

Kamila Kameleoni pëlqen lojën me ngjyra ndriçuese


Këtu është loja e saj e preferuar me ngjyra ndriçuese:

Argëtim në rrëmujë.

Jo të gjitha njollat duhet të pastrohen në lavatriçe. Kjo vërtet është argëtuese. Merrni  kashtë, ngjyra të ujit dhe një fletë letre. Bëni njolla. Pastaj  goditeni nëpër skaje me kashtë. Ju mund të bëni kafshë të mrekullueshme me fantazinë tuaj. Le ta bëjmë tani!

Kthehu prapa