Skip to main content

Fruta dhe Jogurt

-pa shtesa të sheqerit-
Një përvojë të veçantë të shijes nga ofron HiPP frutat & produktet e jogurtit. Ose në dy shtresa Fruta-duet ose të përziera si fruta & jogurt dredhzë-manaferrë. Foshnja juaj me çdo racion merr edhe një shtesë të përshtatshme të jogurtit të posaçëm për foshnja të plotësuar me kalcium, natyrisht pa shtesa sheqeri.

HiPP frutet & jogurt + prebiotik
Përbërësit e produkteve prebiotike nxisin rritjen e bakterieve të shëndosha në zorrë. Gjatë përdorimit ditor, këto fibra nxisin florën e shëndoshë të zorrëve.

Një shije, jo vetëm për foshnjen Tuaj, kampionin e lugës, por për gjithë familjen! Me shije si desert apo ushqim i ndërmjetëm mund të rregulloj nevojën për sheqer në mënyrë të shëndetshme.

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}