Skip to main content

Pure qumështi organike

Bio-pure qumështi, pa shtesa të sheqerit 

Pas muajit të 4-të, në mbrëmje mund të filloni ta ushqeni foshnjen Tuaj me një pure qumështi. HiPP bio-pure (përshesh) qumështi- prodhohet nga lëndët e para rreptë të kontrolluara. Ato përmbajnë qumësht vazhdues të përshtatur sipas moshës me acide yndyrore të omega 3, me vitamina dhe minerale të rëndësishme, me shije të veçantë natyrale.

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}