Jashtë me HiPPiS!

Për shumicën e fëmijëve , loja në natyrë në ajrin e pastër është aktiviteti më i mirë. Qoftë diell, shi apo borë,mbathjet e duhura janë elementi  që atyre iu nevojitet. Por çfarë mund të luajnë ata jashtë përveç “Më kap nëse mundesh” ose “Mbledhja e gjetheve”?

HiPPis paraqesin lojrat e tyre të preferuara:

Melos Majmuni pëlqen të luaj në pemët e larta.

Zbuloni këtu lojërat e tij të preferuara në pyll.

Malik Mungosi e adhuron rërën.

Këtu janë lojërat e tij tij të preferuara nëpër ranishtë.

 

Kaon Kenguri pëlqen të kërcej nëpër fushat shumëngjyrëshe.

Gjeni idetë e tij për lojëra nëpër bar.

 

Rron Rakuni dhe Riga Rosa pëlqejnë të bëjnë çikla me ujë.

Këtu janë lojërat e tyre të preferuara dhe argëtuese me ujë në oborr.

 

Kamila Kameleoni pëlqen ngjyrat e ndritëshme.

Këtu është loja e saj e preferuar me ngjyra ndriçuese.