Skip to main content

HiPP 3 Junior COMBIOTIK®

Lojë e vogël

Fëmijët kanë nevojë për 7 herë më shumë vitamina D!

Ngarko trenin e drurit me 7 foto që e përmbajnë më së shumti vitaminën.

Fillo lojën

Disa Receta

Pak përpjekje, shumë mundësi

Këshillat për temën e qumështit për fëmijë dhe të ushqyerit

Prandaj fëmija juaj ka nevojë për 7 herë më shumë vitaminë D se një i rritur

Prandaj fëmija juaj ka nevojë për 7 herë më shumë vitaminë D se një i rritur

Mësoni më shumë për vitaminën D dhe ndikimin e saj në sistemin imun dhe përbërjen e eshtrave.

Lexo më shumë

7 Fakte për zhvillimin e shëndetshëm dhe eshtrat e fortë

7 Fakte për zhvillimin e shëndetshëm dhe eshtrat e fortë

A e dini se fëmija I Juaj deri në vitin e tretë është dyfish më i madh se ditën e lindjes? Forcojani strukturën e eshtrave të tij!

Lexo më shumë

7 Ditë në javë me përkujdesje të vitaminës D

7 Ditë në javë me përkujdesje të vitaminës D

Nuk është aq e lehtë! Mësoni më shumë se çka i kontribuon forcimit të eshtrave dhe në cilat gjëra ushqimore gjendet vitamina D.

Lexo më shumë

Kujdesi i drejtë me ushqim për moshën fëmijërore

Kujdesi i drejtë me ushqim për moshën fëmijërore

Fëmijët kanë nevojë për vitaminën D, për 7 herë më shumë se një i rritur. Merrni më shumë njohuri për vlerat e kujdesit të të ushqyerit të drejtë me HiPP Kindermilch (HiPP JUNIOR milk).

Lexo më shumë