Udhëzues

Të ushqyerit dhe zhvillimi i një foshnje ngre shumë pyetje. Ne në HIPP do të donim t’iu asistonim përgjatë këtyre momenteve emocionuese dhe frymëzuese duke iu ofruar përgjigje dhe këshilla.

Plani i ushqimit

Nëse e përcjellni HiPP planin e ushqimit, keni rrethana shumë të mira që foshnja Juaj të zhvillohet më së miri...

Ngrënja & Pirja

Sipas nivelit të zhvillimit individual të foshnjes Tuaj, pas muajit të 4-të deri në muajin e 6-të, nuk mjafton më vetëm qumështi…

Tretja e ushqimit te foshnja

Disa foshnje nga fillimi janë të prirura të kenë kapsllëk. Kjo zakonisht shkaktohet nga mungesa e lëngjeve në jashtëqitjen e fortë...

Pushime me foshnjen

Para se të niseni në pushime, pjesa më e shumëpritur e vitit, para jush qëndron përgatitja për pushim dhe udhëtim...

Alergjitë

Prindërit e rinj, mësoni këtu për përmbajtjen e ushqimit të foshnjeve, me pak rrezik për alergjitë..

Gjumi

Me këshillat tona ne duam që t’ju shoqërojmë për rrugën e gjumit të shëndetshëm...

Të qarat dhe të bërtiturat

Reagimi i parë, nëse foshnja Juaj qan, është ta merrni në krahë apo të uleni pranë foshnjes që ta qetësoni...

Kalendari i vaksinimit

Cila vakcinë është e rëndësishme? Sa është distanca kohore deri në vakcinimin tjetër? ...

Aftësitë motorike dhe gjuha

Cilat janë fazat kur ndodh zhvillimi i aftësive motorike dhe gjuhës?...