Skip to main content


HiPP BIO COMBIOTIK® – Një hap më pranë natyrës si model

E re dhe e vetëm te HiPP BIO COMBIOTIK®, Nr.1 qumësht organik për foshnja: 

Formulë apo recetë e zhvilluar më tej me Metafolin®, burim i folatit i bazuar në shembullin e natyrës

Kjo është arsyeja pse nënat i besojnë

HiPP BIO COMBIOTIK® 


Qumështi i foshnjës është pranuar mirë


HiPP

Bio Cilësi 

Alternativa e sigurt për qumështin e gjirit

E re:

Falë arritjeve më të fundit shkencore nga hulumtimi i qumështit të gjirit, ka receta të zhvilluara më tej për formulën tonë HiPP për foshnja.

Zbulo më shumë

 Ekipi ynë HiPP, do të jetë i lumtur t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Plotësoni formularin e kontaktit

Video: Përgatitja e shishes

Zbuloni se çfarë ju duhet të dini për të përgatitur shishën fëmijës suaj.

Kjo është ajo që nënat thonë rreth HiPP ORGANIK COMBIOTIK®:

Mirë ta dini!

 

Më shumë këshilla rreth COMBIOTIC®

Gjeni më shumë këshilla për temën e ushqyerjes me qumësht dhe udhëzimet e përgatitjes së  HiPP ORGANIC COMBIOTIC®.

Zbulo më shumë


Kuizi mbi shishen

Gjeni se cilat avantazhe ofron paketimi dhe provoni njohuritë tuaja mbi recetën e provuar dhe testuar të HiPP ORGANIC COMBIOTIC®.

Zbulo më shumë

*Metafolin® është markë e mbrojtur tregtare e regjistruar nga Merck KGaA, Darmstadt, Gjermani.
  HiPP COMBIOTIC® është formula e vetme me Metafolin®