Skip to main content

Një hap më pranë shembullit të natyrës

Risi dhe vetëm nga HiPP COMBIOTIC®: 

Recetë e mëtejshme e zhvilluar me Metafolin® në dizajn të ri!

Të dashur prindër,

kemi lajme të reja për Juve:
Nga tetori i këtij viti, do të ketë formula apo receta të zhvilluara më tej për produktet tona HiPP BIO COMBIOTIC®, HiPP HA COMBIOTIC® dhe ushqime të veçanta për foshnje dhe qumështin e fëmijëve HiPP COMBIOTIC®.

Përveç kësaj, receta jonë më e përparuar po merr një dizajn të ri!
Si prindër, ju doni të dini se çfarë po ndryshon në formulën tonë të qumështit HiPP. Të gjitha informacionet e rëndësishme do t'i gjeni në këtë faqe.

Për të gjitha pyetjet tuaja, ne jemi në dispozicion për t’u përgjigjur çdo pyetje që mund të keni 

Çfarë ka të re në recetë?

Unike dhe vetëm në HiPP: me Metafolin®, burim i folatit i bazuar në shembullin e natyrës.

Për më shumë se 50 vjet, ne kemi vënë të gjithë kujdesin dhe njohuritë tona në zhvillimin e mëtejshëm të ushqimit tonë për fëmijë me cilësi të lartë. Sipas arritjeve të fundit nga hulumtimi i qumështit të gjirit dhe në pajtim me filozofinë tonë HiPP - me vëmendje të kujdesshme ndaj lëndëve të para të zgjedhura në cilësinë më të mirë organike HiPP dhe me origjinë natyrore. Ne gjithmonë mendojmë për gjeneratat e ardhshme dhe për këtë arsye i bëjmë të gjitha ushqimet tona për foshnja vazhdimisht në pajtim neutral ndaj klimës (në Gjermani).*

HiPP COMBIOTIK® u zhvillua sipas modelit të natyrës - në mënyrë që foshnjat të marrin gjithçka që u nevojitet për zhvillim të shëndetshëm, të natyrshëm edhe pas ushqyerjes me gji.

Kjo është arsyeja pse HiPP Bio COMBIOTIK® përmban kombinimin unik dhe të besueshëm:

  • Kulturat natyrore të acidit laktik, të marra fillimisht nga qumështi i gjirit.

Qumështi i gjirit përmban një sërë kulturash natyrore që mund të ndryshojnë nga personi në person.

Laktoza natyrisht është karbohidrati kryesor në qumështin e gjirit. Përbërësit GOS janë gjithashtu përmbajtje e natyrshme në qumështin e gjirit

  • Dhe Risia: Metafolin®, një burim i folatit I bazuar në shembullin e natyrës.

Çfarë është saktësisht Metafolin® dhe si përfiton foshnja ime?

Mësoni më shumë

Ndryshimet më të rëndësishme të përmbledhura

Ushqim fillestar

Formula vijuese

Ushqime të veçanta

Ushqim HA


Formulat vijuese, ushqimi fillestar dhe ushqime të veçanta

Faktet kryesore në një shikim

A mund të përdor paketat e mëparshme?

Ju pa vështirësi mund të përdorni paketat e mëparshme.

Në mënyrë të përsosur, ju mund ta zëvendësoni njërën shishe me shishen tjetër. Zëvendësoni një shishe të ushqimit të mëparshëm me një shishe ushqimi të ri, çdo ditë. Në këtë mënyrë, organet e tretjes së foshnjës tuaj gradualisht mund të mësohet me ushqimin e ri.

Unë jap gji, a mund ta përdor HiPP BIO COMBIOTIC® me Metafolin® për ushqim shtesë nëse është e nevojshme?

Po, formula jonë e qumështit përmban të gjitha lëndët ushqyese të rëndësishme që i duhen foshnjes dhe për këtë arsye është i përsosur si ushqim shtesë.

Kur do të jetë formula e re në dispozicion për ta blerë në dyqane?

Receta e re do të jetë në dispozicion në dyqane nga tetori 2021. Ju mund ta njihni këtë me shënimin "E Re - me Metafolin®" dhe modeli i ri në paketim.


Formula HA

Më të rëndësishmet të përmbledhura në një vend

A mund të përdor paketat e mëparshme?

Ju pa vështirësi mund të përdorni paketat e mëparshme.

Në mënyrë të përsosur, ju mund ta zëvendësoni njërën shishe me shishen tjetër. Zëvendësoni një shishe të ushqimit të mëparshëm me një shishe ushqimi të ri, çdo ditë. Në këtë mënyrë, organet e tretjes së foshnjës tuaj gradualisht mund të mësohet me ushqimin e ri.

Unë jap gji, a mund ta përdor HiPP BIO COMBIOTIC® me Metafolin® për ushqim shtesë nëse është e nevojshme?

Po, formula jonë e qumështit përmban të gjitha lëndët ushqyese të rëndësishme që i duhen foshnjes dhe për këtë arsye është i përsosur si ushqim shtesë.

Kur do të jetë formula e re në dispozicion për ta blerë në dyqane?

Receta e re do të jetë në dispozicion në dyqane nga tetori 2021. Ju mund ta njihni këtë me shënimin "E Re - me Metafolin®" dhe modeli i ri në paketim.* Nga një fabrikë HiPP me ekuilibër neutral të energjisë të CO2 (që nga viti 2019) përmes mbështetjes për projektet globale të klimës.

* Metafolin® është markë e mbrojtur tregtare e regjistruar nga Merck KGaA, Darmstadt, Gjermani. HiPP COMBIOTIC® është formula e vetme me Metafolin®