Vaj Rapsi

Dozë shtesë e Omega 3-it

Në dy vitet e para të jetës truri i foshnjave dhe fëmijëve të vegjël rritet dhe maturohet në përmasa të theksuara. Për të mbështetur zhvillimin e optimale një rol të rëndësishëm luajnë yndyrërat  në formën e vajit. Së pari furnizon organizmin e të vegjëlve me energji e cila ju nevojitet  për rritje. Nga ana tjetër  vaji ndihmon këtu, Vitaminat yndyrërore si për shembull Vitaminën A te përthithet nga organizmi.

HiPP Vaj Rapsi (Canola)100% Organik në krahasim me shumë vajra të tjera që përdoren për ngrënie përmbajnë nivele të larta të Omega-3, e cila është e rëndësishme për zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore.

Përveç kësaj, HiPP vaj Rapsi (Canola)100% Organiki ka një raport optimal të omega 3 me omega-6 acide yndyrore dhe kështu ndikon në përbërjen e përgjithshme acid yndyror  pozitivisht. Duke parë këto karakteristika të Vajit të Rapsit (Canola)100% Organik preferohet nga instituti i kërkimeve të  ushqyerjes së fëmijëve (FKE) për ushqimin plotësues.

Produkte gefunden: 0