HiPP BIO

Cilësitë më të mira Bio-Kualitet për zhvillim të shëndetshëm

Për foshnjat e shëndetshme është një recetë e thjeshtë: BIO ushqime të qumështit nga HIPP. Të prodhuara me qumësht të vlefshëm organik dhe përbërësit bio të kontrolluar rreptë.

I shpërblyer me titullin "i vlefshëm për rekomandim" nga Greenpeace, këshilluesi i blerësve "Hani pa inxhinieri gjenetike".

Produkte gefunden: 0