Skip to main content

HiPP Combiotic®

Bazuar në të arriturat e fundit të hulumtimit të qumështit të gjirit, shkencëtarët e të ushqyerit të HIPP-it kanë zhvilluar një brez të ri të ushqimit të qumështit.

HIPP Organike Combiotik ® në pajtim me mostrën e natyrës dhe:

  • - Fibrat e rëndësishme ushqyese (gOS *)
  • - Kulturat natyrore të acidit laktik
  • - Omega-3

*Galaktooligosakaridet – të përfituara nga laktoza

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}

Filter