Këshilla

Ju do të keni një fëmijë dhe për këtë ju përgëzojmë që tani. Sepse për juve ka filluar një fazë e re e jetës shumë interesante dhe e jashtëzakonshme. Shumë pyetje ju kaplojnë si: çka dhe sa duhet të ha, a më duhen vitaminat shtesë dhe shumë pyetje tjera.

Të ushqyerit e shëndetshëm

Sidomos gjatë shtatzënësisë është shumë e rëndësishme të ushqeheni në mënyrë të balancuar dhe shëndetshëm...

Përbërësit e rëndësishëm të ushqimit

Ushqimi i duhur gjatë shtatzënësisë luan rol të rëndësishëm për zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës...

Më shumë kërkesa

Shtatzënat kanë kërkesa pothuajse të dyfishuar të lëndëve ushqyese për nevojat ditore…

Kujdesi gjatë shtatzënësisë

Gjatë shtatzënësisë lëkura e çdo femre ndërron. Kujdesi intensiv ndihmon të ruhet elasticiteti i lëkurës...

Pyetje dhe përgjigje

Shtatzënësia, në disa raste, sjell gjithashtu edhe disa efekte të padëshirueshme...

Lista e gjërave të nevojshme në klinikë

Për shkak të pjesmarrjes suaj në forumin e HiPP-it, HiPP për Juve ka përgatitur një listë se çfarë ju nevojitet gjatë qëndrimit në klinikë...

Kalendari i shtatzënësisë

Urime ,ju jeni shtatzëne!
Qysh në muajin e dytë të shtatzënësisë fillon të zhvillohet koka e foshnjës suaj me hapësirat për sytë dhe veshët

Kalkulatori

Me siguri e dini se vetëm gjatë një periudhë të caktuar Ju mund të mbeteni shtatzënë. Gjegjësisht është periudha rreth ovulacionit.

Kuizi i shtatzënësisë

Sa duhet të pinë gratë shtatzëna? Cilat materie ushqyese i duhen trupit  gjatë shtatzënësisë? A guxoj të merrem me sport? A Ju lejohen të  gjitha juve ose A i keni të gjitha këto të qarta?