Kalkulatori i fertilitetit

Me siguri e dini se vetëm gjatë një periudhë të caktuar Ju mund të mbeteni shtatzënë. Gjegjësisht është periudha rreth ovulacionit. Me kalkulatorin e fertilitetit Ju mund të zbuloni më shpejtë kur e keni ovulacionin dhe cilat janë ditët e pëlleshme dhe kështu të favorshme për të ngelur shtatzënë.

Kujdes: Kalkulatori i fertilitetit nuk mund të përdoret si metodë për kontracepsion!

Dita e parë e menstruacioneve të fundit:

Ditë (mesatarisht 28 ditë, nëse nuk e dini saktësisht sa ju zgjatë cikli)

🡇

Legjenda:

= Fillimi i menstruacioneve
= Me gjasë ovulacioni
= Me gjasë vajzë
= Me gjasë djalë
= Ditët e pëlleshme
= Ditët më të pëlleshme