Udhëzues

Në fazën e parë të jetës, lëkura është organi më i rëndësishëm shqisor i foshnjes. Nëpërmjet lëkurës, ajo mund të ndjej dashurinë dhe kujdesin.

Përkujdesja ndaj foshnjes Tuaj bashkë me të ushqyerit e saj e merr pjesën më të madhe të ditës. Lidhja, pastrimi dhe larja nuk është vetëm pastërti por është edhe kohë e ledhatimit, bisedimit dhe këndimit plotë dashuri.

Kohë e veçantë për Juve!

Mbrojtja nga dielli

Lëkura e foshnjës është 5 herë më e hollë se tek të rriturit, kështu që edhe më e ndjeshme, prandaj fëmija juaj veçanërisht ka nevojë për mbrojtje nga dielli.

HiPP-vaj organik i bajameve

Kujdes me butësi nga HIPP me vaj bioorganik të bajameve. Kujdes klasik për lëkurën!

Pyetjet e shpeshta nga praktika dermatologjike

Përgjigje nga Dr. med. Christina Schnopp
Klinika dhe poliklinika për Dermatologji dhe Alergologji Universiteti Teknik i Munihut

Lëkura e foshnjës

Lëkura e fëmijëve është 5 herë më e hollë se lëkura e të rriturit. Në të njëjtën kohë shtresat e forta janë të strukturuara lirshëm dhe më pak rezistente ...

Larje dhe Pastrim

Shumica e foshnjeve e duan larjen, në ujë të ngrohtë ata janë në elementin e tyre...

Përkujdesja

Që nga dita e parë, foshnjet kanë nevojë për dashurinë tonë të plotë. Jepeni këte dashuri tutje edhe me përkujdesjen ...

Këshilla për lidhjen

Një pelenë lagur, nuk është vetëm e pakëndshme, ajo ngacmon lëkurën prandaj mund të lëndoj prapanicën ...

Për tërë familjen

Për shkak që në HIPP Babysanft gjenden gjërat më të mira, çka ne mund të japim, është për të rriturit edhe zgjedhja e parë ...

Udhëzime për sigurinë

Produktet HiPP babysanft, si tërë kozmetika (produktet kozmetike) nuk janë toksike. Megjithatë, kozmetika nuk është lodër e përshtatshme për fëmijët.

Këshilla rreth mbrojtjes dhe kujdesit të dhëmbëve

Përveç një të ushqyeri "miqësor ndaj dhëmbëve" me përmbajtje të ulët të sheqerit dhe acideve, kujdesi i duhur për dhëmbët është shtylla e dytë e rëndësishme për shëndetin e dhëmbëve.

Këshilla për masazh tek foshnjet

Kontakti i butë në lëkurë është absolutisht thelbësor për foshnjat. Një formë veçanërisht e bukur për nënat që të mbajnë kontakt të ngushtë me foshnjën dhe t'i ofrojnë fëmijës ndjenjën e sigurisë dhe të mbrojtjes, është masazhi i foshnjës.