Pushimet me foshnjen

Përveç kohës përpara gëzimit të pjesës më të mirë të vitit – pushimit tuaj – qëndron përgatitja e udhëtimit. Ne duam t'ju përkrahim me udhëzuesin tonë për ato që nuk guxojnë të mungojë në valixhe dhe në “barnatorën” tuaj të udhëtimit, ku mund ti gjeni produktet e HiPP-it në pushime si dhe këshillat e vlefshme për të ushqyerit në pushime- gjeni këtu.

Udhëtimi pa stres

Me makinë, tren apo aeroplan...

Këshilla për të ushqyerit

Disponimi i gëzueshëm te foshnjet vjen drejt nga barku...

Bartja në udhëtim e ushqimeve për foshnjen

Në bagazh, temperaturat mund të arrijnë rreth 40°C dhe më shumë, prandaj është i nevojshëm kujdesi në mënyrë të veçantë...

Lista e plotë për pushime

Çka hyn krejt në valixhen e udhëtimit?...

Ndihma e parë për fëmijën tuaj në pushim

Ndihma e parë për foshnjet në pushim, si p.sh. krem kundër djegjes nga dielli dhe çfarë ju duhet të keni në çantë për “barnatoren” e udhëtimit...