A po merr foshnja ime mjaft qumësht?

Sasia e pirjes së qumështit të gjirit të foshnjes Tuaj mund të jetë e ndryshme për çdo vakt dhe ndryshe nga dita në ditë.

Një e dhënë që qumështi i juaj është i mjaftueshëm: nëse fëmija juaj ka katër deri në pesë herë në ditë, pelena të mbushura. Përveç kësaj, ju foshnjen Tuaj e matni një herë në javë në peshore.